Loading...

De bedste udbydere af strøm - samlet ét sted

Sammenlign priser og få billig strøm i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find det bedste strøm til den billigste pris på vores samlede liste af udbydere.

  • stroem ansøg gratis Sammenlign udbydere

    Benyt vores liste over strømudbydere og find det match der passer dig bedst.

  • stroem modtag flere tilbud Vælg ønsket strøm

    Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

  • stroem vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

    Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om strøm her



Sidst opdateret: 21/08-2023 | Læsetid: 28 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Strøm

Strøm er noget, de fleste af os bruger hver eneste dag, og vi er derfor også tilmeldt et elselskab, som sørger for, at vi får strøm i stikkontakterne. Det er dog langt fra alle, der tager aktivt stilling til deres elselskab og vurderer, om prisen og abonnementsløsningen giver mening for dem. Men det med at sammenligne priser hos forskellige selskaber kan vi på det kraftigste anbefale dig, hvis du vil spare penge i din privatøkonomi. I afsnittene nedenfor finder du en række tips til, hvordan du kan være med til at gøre din elregning mindre, ligesom vi også gør dig klogere på alt det, du skal være opmærksom på, når du kigger på udbydere af strøm.


Hvad er strøm?

Strøm er kort sagt elektrisk energi. Man kan ikke se strøm, når det strømmer gennem ledningerne i vores hjem, men vi er alle omgivet af det hver eneste dag. Vi bruger strøm, når vi skal riste brød på brødristeren, oplade vores mobiltelefon og køleskabet bruger det til at køle vores madvarer ned. Strøm, eller elektricitet, bliver dannet af bittesmå elektroner. Når elektronerne bevæger sig frem og tilbage i ledningen mellem for eksempel en stikkontakt og en computer, så er det det, der er med til at oplade den. I Danmark har vi et indgået et samarbejde med Norge, Sverige og Tyskland, som går ud på, at vi både køber og sælger strøm af hinanden. Ledningerne til Tyskland går gennem luften, mens vi er koblet til elledninger under vandet med store søkabler til Norge og Sverige. Dette samarbejde gør, at vi kan sælge strøm til vores nabolande, når vores mange vindmøller har produceret mere el, end vi selv kan nå at bruge. Omvendt kan der også være dage, hvor der ikke bliver produceret nok strøm i Danmark til at dække danskernes behov, og så er det godt at kunne købe af de lande, der omgiver os.

Mange af os tager det som en selvfølge, at der kommer strøm ud af stikkontakten, men tager ikke aktivt stilling til, hvor den kommer fra, hvad den koster, og hvor meget strøm det er normalt at bruge. Det kan dog give ganske god mening at begynde at gøre dette. Læs med nedenfor og bliv meget klogere på strøm.


Strøm - Hvad er strøm?

Hold øje med dit strømforbrug

Flere undersøgelser viser, at bare det at være opmærksom på sit strømforbrug kan gøre, at man sparer op mod 10%. Gør det til en sjov leg at nedsænke jeres strømforbrug. Måske kan den årlige besparelse gå til en sjov oplevelse for hele familien?

Nogle elleverandører har udarbejdet deres egen app, som gør det mulig at følge forbruget fra time til time og hos andre foregår dette ved at logge ind på deres hjemmeside. Det har derfor aldrig været nemmere at danne sig et overblik over sit forbrug og måske endda tjekke op på, om der er steder, hvor det er muligt at spare på strømmen og dermed gøre elregningen mindre. Når du vil nedbringe dit strømforbrug, så kan du vælge at gennemgå dit hjem rum for rum. Måske kan der hænges en tørresnor op i kælderen, så du ikke altid behøver at bruge tørretumbleren til at få tøjet tørret? Og måske kan du optø kødet til aftensmaden i køleskabet i stedet for på køkkenbordet? Nogle gange er det ganske få ting, der kan være med til at gøre en forskel for dit strømforbrug og dermed for elregningen.


Hvad koster strøm?

Strømpriser svinger hver eneste dag og endda også fra time til time. Det er derfor umuligt at sige præcist, hvad strøm koster. Hvis du vil blive klogere på, hvad du betaler for strøm, så kan du finde din elregning frem. Den pris, du betaler for el, afhænger i høj grad også af, om du har en fast eller variabel pris. Med en fast pris betaler du det samme hver måned, mens du med en variabel pris kan betale ret forskellige beløb, da priserne på el kan både stige og falde, og du her følger priserne på elmarkedet. Priserne på strøm afhænger i høj grad af, hvor meget strøm der bliver produceret, og hvor meget strøm der er brug for.

Når du sammenligner priser på el, så vil du måske opdage, at der kan være stor forskel i prisen pr. kWh. Men denne elpris siger ikke noget om, hvilken elaftale der vil koste dig mindst. Når du skal finde den billigste elaftale, skal du i stedet tage højde for, om du har et lille eller stort forbrug af strøm, om du foretrækker en fast eller variabel pris, og om du ønsker at gå efter grøn strøm.


Strøm - Hvad koster strøm?

Strømforbrug i de danske hjem

I gennemsnit bruger en familie med to voksne og to børn mellem 4500 og 5000 kWh om året. kWh står for kilowatt hour, og det er den enhed, der bruges til at måle strømforbruget. Hvor meget strøm der bliver brugt i den enkelte husstand, afhænger af flere forskellige ting. Jo større hus, I bor i, jo større vil strømforbruget også være. Størstedelen af strømmen, cirka en tredjedel, bliver brugt til underholdning såsom spillekonsoller, computere og fjernsyn. Derudover går der en del til strøm til opvaskemaskine og vaskemaskine, ligesom nedkøling af madvarer i køler og fryser også tager en del strøm. Du kan gøre dit for at mindske dit strømforbrug og dermed gøre din regning mindre. Det kan du læse mere om i afsnittet nedenfor.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.



Spar penge på din strøm

Cirka en femtedel af boligens elforbrug går til belysning, og ønsker du at sænke dit forbrug af strøm, så er her altså et godt sted at starte. Det første og helt basale råd går på at huske at slukke for lyset i de rum, du ikke befinder dig i. Det kan kræve noget tilvænning, så du kan for eksempel sætte præmier på spil, hvis alle i huset husker at slukke lyset efter dem selv. LED-pærer er en anden vej til at spare på strømmen og dermed få en lavere elregning. LED-pærer er dyrere at anskaffe, men til gengæld har de en lang levetid og et lavere energiforbrug, der gør dem til en god investering på den lange bane. Her kan du med fordel gå efter LED-pærer med energimærke A+ eller A++.

Herudover giver det god mening at tjekke op på, om du har den billigste leverandør af strøm. Ved at sammenligne de forskellige udbydere, deres vilkår og deres priser, kan du nemmere gennemskue, hvad der er den bedste løsning for dig. Hos Letfinans kan vi hjælpe dig med at spare penge på din strøm ved at sammenligne flere forskellige udbydere.


Strøm - Spar penge på din strøm

6 tips til at spare på strømmen

Med små ændringer i hverdagen kan du opnå store besparelser på din elregning, og samtidig gør du miljøet en tjeneste ved at skære ned på dit strømforbrug. Med de syv nedenstående tips er du godt på vej til at skære ned på dit strømforbrug.

  1. Sluk på kontakten – Mange har deres elektroniske enheder stående på standby, men der bliver også brugt strøm i denne tilstand, og det er derfor vigtigt, at du husker at slukke på kontakten. Faktisk går mellem 10 og 15% af en husstands strøm til standbyfunktionen.
  2. Tænk over din tøjvask – Vaskemaskinen er lidt af en strømsluger, og der kan derfor være penge at spare, hvis du tænker lidt over, hvordan du vasker dit tøj. Fyld maskinen helt op, og vask ved lavere temperaturer. Hvis der ikke er tale om meget beskidt tøj, så kan det sagtens blive rent ved lave temperaturer. Når tøjet skal tørres, er det en god idé at tage tørresnoren i brug frem for tørretumbleren, for når du lufttørrer tøjet, kræver det ingen strøm, og her opnår du derfor en øjeblikkelig besparelse ift. strømforbruget.
  3. Udskift dine husholdningsapparater – Gamle husholdningsapparater bruger ofte meget strøm, og du vil især kunne se en stor forskel i dit strømforbrug, hvis du udskifter dine nuværende modeller med nogle nye med Energimærkningen A+++. Skifter du et køleskab med energimærket B ud med en model med energimærker A+++, så har du mulighed for at spare mellem 200 og 300 kroner på et år. Når dine gamle glødepærer er brugt op, kan du desuden skifte dem ud med LED-pærer. De er en smule dyrere, men det betaler sig hurtigt hjem, da de holder længere og bruger langt mindre strøm.
  4. Sluk lyset – Den nemmeste måde at spare på strømmen og dermed få en mindre elregning er ved ikke at lade lyset brænde i de rum, hvor du ikke befinder dig. Det handler dog ofte om vaner, der skal ændres, og det kan være en stor nok opgave i sig selv. I kan for eksempel udnævne en, der står for at tjekke, at lyset er slukket i de rum, der ikke er i brug, eller I kan stille præmier i udsigt til dem, der husker at slukke lyset efter sig.
  5. Udnyt dagslyset – Arbejder du ofte hjemmefra? Så kan du tænke over at flytte din arbejdsplads hen i nærheden af et vindue, så du ikke skal have en lampe til at brænde hele dagen, men i stedet kan udnytte dagslyset at arbejde ved. Hvis du har en lænestol, du gerne læser bøger eller dagens avis i, så kan du også flytte den hen ved vinduet og lade det naturlige lys udefra kaste et behageligt skær over din læsning.
  6. Få gode vaner i forbindelse med madlavningen – Når du koger æg eller kartofler, så dæk dem kun lige med vand. Fylder du gryden helt op med vand, så vil det tage længere tid om at koge, og der bruges dermed mere strøm. Samtidig kan du udnytte ovnens varme bedst muligt ved at sætte maden ind i den kolde ovn og herefter tænde den. Sluk også gerne for ovnen 10 minutter inden, at maden er klar, og lad den blive færdigtilberedt af eftervarmen. Brug også altid et låg, der slukker tæt, på dine gryder. Uden låg vil du bruge tre gange så meget strøm, når du laver mad.

Det skal du have klar, når du vil skifte udbyder

Hvis du ønsker at skifte fra en udbyder af strøm til en anden, så er der en række informationer, som er gode at have ved hånden.

  • Adresse – Din adresse skal bruges til at tjekke, hvor meget strøm der bliver brugt i husstanden.
  • Aftagenummer – Aftagenummeret finder du på din elregning. Dette nummer skal dog kun bruges, hvis udbyderen ikke kan finde din adresse i sit system.
  • Startdato – Du kan med fordel beslutte på forhånd, hvornår du ønsker dit nye abonnement på strøm skal løbe fra. Hvis du skifter udbyder i forbindelse med en flytning, så vil det typisk være den dag, du flytter ind. Hvis det ikke er i forbindelse med en flytning, så vælger du bare den dag, der passer dig bedst. Husk dog at tjekke, at du ikke er bundet af en bindingsperiode ved dit nuværende elselskab. Hos de fleste elselskaber kan du opsige din aftale med et varsel på løbende måned samt en måned. Er du bundet af en bindingsperiode, så kan du komme ud af aftalen ved at lægge et gebyr på omkring 500 kroner.
  • Aflæs elmåleren – Det er ikke et krav, at du aflæser elmåleren på den adresse, som abonnementet på strøm skal gælde for, men det kan være en god ide for på den måde at sikre, at du kun betaler for dit eget forbrug.
  • Dit årlige elforbrug – Da elforbruget kan svinge en del i årets lysere og mørkere måneder, er det en god idé at tage det årlige forbrug, så alle 12 måneder bliver regnet med. Dit årlige elforbrug kan desuden bruges af nye udbydere til at beregne en pris til dig.

Strøm - Det skal du have klar, når du vil skifte udbyder

Hvornår er strøm billigst?

Der er mindst pres på elnettet i timerne fra 00-06, og derfor er strømmen billigere her end i dagstimerne. Du kan derfor overveje at flytte noget af dit elforbrug til disse timer. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du, for at kunne drage nytte af de lave priser på strøm, skal have den rette elaftale. Det vil sige, at dit elnetselskab skal kunne rapportere dit elforbrug time for time via din fjernlæste elmåler. Derudover skal din elleverandør kunne afregne dit elforbrug time for time med at variabelt elprodukt. Giver du en fast månedlig pris på strøm, så giver det altså ikke nogen mening at forsøge at flytte dit forbrug af el til om natten.

Årstiderne kan også være afgørende for, hvornår strøm er billigst. I vintermånederne vil priserne på strøm typisk stige, fordi de lave temperaturer gør, at forbruget af elvarme stiger, ligesom der bruges mere strøm på at have lys i hjemmet, fordi mørket allerede sænker sig i løbet af eftermiddagen i disse måneder. Efterspørgslen stiger altså helt naturligt i disse måneder, og det er med til at give en højere udbudspris på strøm. Selve prisstigningen er der ikke meget at gøre ved, men du kan forsøge at følge sparetipsene i et af afsnittene ovenfor for på den måde at begrænse dit forbrug af strøm mest muligt og dermed få en lavere elregning.

I Danmark benytter vi især vindmøller til produktion af strøm, og når det blæser meget, bliver der ganske naturligt produceret mere strøm. Så når det blæser meget, så vokser udbuddet, hvilket betyder, at prisen falder, og strøm bliver billigere.

Når du går i gang med at sammenligne priser på strøm, så vil du opdage, at der kan være en markant forskel i priserne pr. kWh. Her er det dog vigtigt at huske, at elprisen alene ikke fortæller dig noget om, hvilken elaftale der vil koste dig mindst. Dette afhænger i højere grad af, hvor stort dit elforbrug er, om du ønsker en fast eller variabel pris, og om du går målrettet efter grøn strøm. Det er derfor ikke udelukkende prisen pr. kWh, der bør afgøre dit valg af elselskab.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.



Priser på strøm i Danmark

Når det kommer til strøm, så er landet opdelt i Østdanmark og Vestdanmark. Grunden til denne opdeling ligger blandt andet i, at der er begrænsninger i kabelforbindelserne mellem de to landsdele under Storebælt. Der kan være en lille forskel i priserne mellem Øst- og Vestdanmark på mellem 1 og 2 øre pr. kWh.

For at sikre at vi altid er forsynet med strøm, har vi i Danmark et samarbejde med Norge, Sverige og Tyskland, som går ud på, at vi sælger og køber strøm af hinanden. Sjælland er koblet op med elledninger til Sverige og Tyskland, mens Jylland og Fyn, altså Vestdanmark, er koblet sammen med både Sverige, Norge og Tyskland. Ledningerne til Tyskland går gennem luften, mens vi er forbundet til Norge og Sverige gennem såkaldte søkabler, som ligger under vandet. Samarbejdet fungerer på den måde, at hvis de mange vindmøller i Danmark har produceret store mængder strøm, så kan vi sælge det til vores nabolande, og hvis vi omvendt ikke har produceret nok strøm til danskernes forbrug, så er det muligt at købe strøm af de lande, vi samarbejder med. Strøm kan nemlig ikke lagres, men skal bruges, når det produceres, da energien ellers går til spilde.


Strøm - Priser på strøm i Danmark

Hvilken aftale på strøm skal jeg vælge?

Hvis du vil finde en ny udbyder af strøm eller ønsker at skifte til en anden aftale, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad der betyder noget for dig. Hvis du er klimabevidst, så er det en udbyder af grøn strøm, du skal gå efter, og ønsker du blot at spare penge på din elregning, så er det udbydere af strøm med særligt konkurrencedygtige priser, du skal gå efter. Lidt på samme måde som når du skal optage et lån i banken, skal du også, når det kommer til aftaler på strøm, gøre op med dig selv, hvor risikovillig, du er. Du kan altså både få et abonnement med en fast pris, og du kan vælge en løsning med variable priser. Du kan altså få strøm gennem en abonnementsløsning, hvor du betaler det samme beløb hver eneste måned, og du kan vælge strøm med variable priser, hvor priserne stiger og falder i takt med markedsprisen for el. Din pris vil altså i dette tilfælde kunne være både lavere og højere end i sidste måned. Vælger du en udbyder af strøm, der tilbyder variable priser, så vil du ofte kunne få en lavere månedlig afgift, men til gengæld kan du også risikere, at prisen på din strøm pludselig stiger. Det sker, hvis markedsprisen for strøm gør det. Du kan derfor ikke vide dig sikker på, hvad du kommer til at betale for din el, som det er tilfældet med strøm med en fast månedlig abonnementspris.

Hvis du bor i lejlighed, så betaler du ofte for din el aconto. Nogle steder betaler du tre måneder forud, mens du hos andre leverandører kan nøjes med at betale en måned forud. Det er også værd at være opmærksom på i dit valg af leverandør, hvis du har præferencer i forhold til dette.


Værd at vide om priser på strøm

Er du nysgerrig på, hvad du egentlig betaler for, når du betaler din elregning? Så læs med nedenfor. Det vil overraske de fleste høre, at den rene betaling til leverandøren af strøm kun udgør omkring en femtedel af den samlede pris. Samtidig er det kun denne pris, som kan påvirkes, da resten ligger fast. Resten af regningen er afgifter til staten og moms og udgifter til transport af el. Før du kan tænde for lyset i din bolig eller på anden vis bruge strøm, skal det nemlig transporteres hen til din bolig. Derudover skal betalingen for strøm også dække vedligeholdelse af elmaster og transformerstationer.

Den del af din elregning, der kan påvirkes, er kWh-prisen, abonnementsprisen og diverse gebyrer, og det er derfor disse beløb, du skal sammenligne med, når du sammenligner udbydere af strøm.


Strøm - Værd at vide om priser på strøm

Sådan skifter du til en anden leverandør af strøm

Som elforbruger kan du helt selv vælge, hvilken leverandør du vil gøre brug af. Skulle du finde en, der har priser eller vilkår, der passer dig bedre, så er det altså bare med at få skiftet. Når du står over for at skulle skifte til en anden leverandør af strøm, så bør du først og fremmest tjekke op på, om der er en bindingsperiode hos din nuværende leverandør. Er det tilfældet, så skal du enten vente, til den er udløbet, eller du kan i visse tilfælde betale et gebyr for at få ophævet bindingsperioden før tid. De fleste elselskaber kører med en opsigelse på løbende måned + en måned, mens andre har kortere opsigelsesvarsler. Det kan du nemt finde ud af ved at kontakte din nuværende leverandør. Herefter kontakter du den nye leverandør af strøm, du ønsker at benytte dig af. De sender dig en leveringsaftale enten på papir eller i elektronisk form, som du bør læse grundigt igennem. Her skal du have øje for, om produkt, pris og løbetid matcher dine ønsker. Derudover er det også godt at have øje for, om du er bundet af aftalen, og om du kan tage den med dig, hvis du vælger at flytte til en ny adresse. Herefter står den nye leverandør for at informere din gamle leverandør om dit skifte. Hvis du ikke har en fjernaflæst elmåler, skal du stå for at aflæse den. Hvis du har en fjernaflæst elmåler, sker det automatisk. Inden for seks uger vil du modtage en slutopgørelse fra din gamle leverandør af strøm.


Grøn strøm

I takt med, at vi er blevet mere og mere klimabevidste, er der selvsagt også kommet et større fokus på grøn strøm. Hvis du vælger at købe grøn strøm, så er der desværre ikke nogen garanti for, at det er strøm fra udelukkende vedvarende kilder, som får din opvaskemaskine til at køre, og som oplader din mobiltelefon. Det ville nemlig kræve et elnet kun til den grønne strøm, hvilket er meget dyrt og omstændeligt at anlægge. Derfor består strømmen af en blanding fra flere forskellige kilder. Men ved at købe grøn strøm er du med til at bidrage til efterspørgslen på vedvarende energikilder, og hvis mange gør lige præcis det, så vil der kunne arbejdes yderligere i netop at skabe mere grøn strøm, ligesom en øget efterspørgsel også kan være med til at sænke priserne på den grønne strøm.

Grøn strøm kan produceres på flere forskellige måder. I Danmark gør vi især brug af vindmøller, hvilket er nærliggende, da det generelt blæser meget i Danmark. Når vingerne på vindmøllen fanger vinden, så begynder de at dreje rundt, og når der er vind nok, vil den begynde at lave strøm. Da vinden er kraftigst ude på kysterne, er det særligt her, vindmøllerne placeres. Vindforholdene er afgørende for, hvor meget strøm der produceres. Der skal nemlig en vindstyrke på mindst 4 m/s til at sætte gang i produktionen af strøm. Den optimale vindstyrke for vindmøller er 12-14 m/s, og det vil være her, der produceres allermest strøm.

Mens vi i Danmark har optimale forhold for vindmøller, så har de i Norge en masse brusende elve, som giver mulighed for at skabe strøm ved hjælp af vandkraft. Her opsættes der en turbine, og når vandet løber gennem denne med en vis kraft, så vil turbinen begynde at rotere, og det er det, der skaber elektricitet. Tæt på 100% af Norges strømproduktion kommer fra Norge, som også er Europas største vandkraftproducent. Norge er et af de lande, vi sælger strøm til og køber strøm af, og når det sidste er tilfældet, så vil det altså typisk være strøm, der er udvundet ved hjælp af vandkraft.

Derudover kan der også produceres elektricitet ved hjælp af solens stråler. Her gøres der brug af moduler af siliciumplader, og når lyset rammer disse plader, bliver der produceret jævnstrøm. Solcellerne laver også strøm, når det er overskyet, men de vil generere klart mest strøm, når solen skinner. Solceller er også blevet et populært valg i private hjem, hvor beboerne ønsker at nedsætte deres CO2-aftryk og samtidig spare penge på elregningen.

Hvis du går efter grøn strøm, så er det de grønne blade, du skal holde øje med. Elprodukter, der er mærket med et grønt blad, er baseret 100% på vedvarende energikilder, mens to grønne blade betyder, at elselskabet oven i også skal lave klimatiltag, som reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser.


Strøm - Grøn strøm

Bliv klogere på priserne på strøm med Letfinans

Det kan virke som en omstændelig affære at indhente priser på strøm fra flere forskellige udbydere, og det er her, Letfinans kommer ind i billedet. Vi har nemlig taget os af den del af arbejdet, så du blot skal se nærmere på de forskellige muligheder og beslutte dig for, hvilken en af dem der tiltaler dig mest. Det er din mulighed for at danne dig et godt overblik over markedet netop nu og finde frem til den udbyder med den billigste strøm. Vi føjer løbende nye udbydere af strøm til, så du kan med fordel kigge forbi siden her med jævne mellemrum og blive klogere på, om du fortsat har den billigste strøm. Skulle du få brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på 31 31 90 00, og du er også velkommen til at skrive dit spørgsmål i chatten. Så vil vores dygtige medarbejdere sørge for at lede dig godt videre i jagten på den bedste og billigste udbyder af strøm.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder