Loading...

Andelsboliglån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit andelsboliglaan


Kendt fra TV

 • AndelsBoliglån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • AndelsBoliglån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det andelsboliglån der passer dig bedst.

 • AndelsBoliglån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om andelsboliglån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • AndelsBoliglån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • AndelsBoliglån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • AndelsBoliglån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om andelsboliglån & Letfinans

Læs mere om andelsboliglån herSidst opdateret: 14/08-2023 | Læsetid: 11 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Mere om andelsboliglån og andelslejlighed

En andelslejlighed eller andelsbolig er en bolig, som er en del af en andelsforening. Når du køber en andelsbolig, betyder det derfor, at du køber dig ind i en andel af foreningen, hvor du har ret til den andelsbolig du har købt, men hvor foreningen formelt set ejer din bolig. Desuden har du andel i foreningens økonomi, f.eks. hvis foreningen optager lån. Dermed forholder det sig anderledes i forhold til en ejerlejlighed, hvor du ejer lejligheden og står på skødet som ejer af lejligheden.

Prisen på andelsboligen fastsættes delvist i andelsforeningen og efter bestemte metoder, hvor værdien af hele foreningen og dermed de enkelte andele i foreningen værdiansættes. Dette adskiller sig igen fra f.eks. ejerlejligheder, som handles efter princippet om udbud og efterspørgsel.


andelsboliglån - Mere om andelsboliglån og andelslejlighed

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Boligafgift til andelsforeningen

Ved køb af andelslejlighed eller andelsbolig, skal du betale et månedligt beløb til andelsforeningen, som oftest kaldet boligafgift. Boligafgiften går til administration, afdrag på andelsforeningens lån, renovering og vedligehold af fællesarealer. Boligafgiften kan sammenlignes med den husleje du betaler i en lejebolig, men går her til andelsforeningen i stedet for en udlejer.


andelsboliglån - Boligafgift til andelsforeningen

Hvilke banker er bedst til andelsboliglån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste andelsboliglån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Kig på andelsforeningen inden du køber

Som i andre foreninger, er der også i en andelsforening en bestyrelse som repræsenterer andelshaverne. Denne bestyrelse varetager foreningens økonomi og drift. Det er derfor vigtigt, at du kigger på foreningens økonomi og drift inden du køber. Hvis foreningen ikke har styr på økonomien og optager ufinansierede eller risikable lån, kan det få stor betydning for din boligydelse, og du kan i værste fald komme til at skulle betale for nogle dyre lån, som du ikke kan komme ud af. Bolius har her en artikel, som beskriver hvordan du kan komme til at hæfte for andelsboligforeningens gæld.


andelsboliglån - Kig på andelsforeningen inden du køber

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvordan låner jeg til en andelslejlighed?

Til forskel fra køb af ejerlejlighed, kan du ikke optage et realkreditlån til køb af din andelslejlighed eller andelsbolig. Dette er fordi andelsboligforeningen ejer boligen, og du kun har brugsret til den.

Det betyder, at du i stedet skal optage et banklån til køb af din andelslejlighed, såfremt du ikke kan købe boligen kontant. Som oftest vil dette lån blive givet på baggrund af pant, som tinglyses i andelsboligen.

Det er en fordel for dig, hvis du afsøger hele markedet for finansiering af andelsboligkøb, da bankerne ofte tilbyder vidt forskellige renter, omkostninger og betingelser. Ligeledes kan der være forskel på om den enkelte bank ønsker at låne dig 95% af købssummen, 80% af købssummen eller f.eks. en blanding hvor 80% af købssummen er til en bestemt rentesats, mens de resterende 20% måske er til en højere rentesats.

Derfor er det vigtigt, at du kigger på renten, rentetypen (variabel eller fast) og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

Letfinans og vores bankpartnere kan hjælpe med f.eks. udbetaling på lån til bolig. Du laver blot én ansøgning, og modtager herefter flere tilbud hvor du vælger det bedste, som passer dig.

Du skal desuden være opmærksom på, om andelsforeningen har krav i deres vedtægter om hvor meget du må belåne din andelsbolig. Inden du optager banklån til finansiering, skal du også have udstedt en erklæring om adkomst fra andelsboligforeningens bestyrelse, der fungerer som et bevis for, at det er dig, som har brugsretten over andelsboligen.

Kilde: Letfinans.dk


Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her