Loading...

Billån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Letfinans ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr.    350.000 kr.

500.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.563 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Billån, og vælge det bedste tilbud.


Kendt fra TV

 • Billån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Billån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det billån der passer dig bedst.

 • Billån vælg det bedste bil tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om billån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

32.025 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Billån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Billån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Billån helt sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Letfinans

Læs mere om billån herMere om billån?

Er du på udkig efter ny bil? Har du ikke pengene til selv at finansiere dit bilkøb? Så er et billån en løsning du bør overveje. Det kan overordnet deles i to kategorier: Lån med sikkerhed i bilen, og lån uden sikkerhed. Forskellen består i den långivende bank eller finansieringsselskab kan tilbyde lån med sikkerhed i bilen, hvor der tinglyses pant i bilen. Hvis du som kunde ikke kan overholde dine betalingsforpligtelser, kan långiveren med sikkerhed i bilen tage bilen tilbage og sælge den, for dermed at kunne indfri dit lån.

Lån med sikkerhed er som oftest billige, da risikoen for misligholdelse og afskrivning af tabte lån reduceres for långiveren. Omkostningen for denne sikkerhed vil du som kunde dog stadig skulle betale for, da omkostningerne til tinglysning af pant mv. pålægges dig som kunde der optager et lån med sikkerhed.

Den anden type billån, er lån uden sikkerhed. Her vil renten typisk være lidt højere, da långiver ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån, og långiver derfor vil have ekstra betaling for den øgede risiko for misligholdelse og afskrivning af lånet. Du slipper dog som kunde for at betale tinglysningsafgift mv., hvilket du skal have med i dine overvejelser inden du vælger hvilken type lån du ønsker. Derfor skal du kigge på de totale omkostninger i forbindelse med optagelse af lånet, herunder stiftelsesomkostninger, evt. afgifter for tinglysning, ÅOP etc.

Er du at betragte som en god kunde med god økonomi, og er du f.eks. boligejer, vil et billån uden sikkerhed i mange tilfælde kunne vise sig konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed.


billån - Mere om billån

Lån med udbetaling eller uden?

Du kan optage lånet med eller uden udbetaling. Udbetaling betyder, at du ved et bilkøb selv stiller med en del af købsprisen, f.eks. 20%, og at du derfor optager lån for de resterende 80% af købsprisen. Ligesom billån med sikkerhed, betyder udbetaling en lavere risiko for tab på lånet for långiver, hvilket som oftest vil afspejle sig i renten på lånet til resterende del af købsprisen.

Mange låneselskaber og banker kræver ikke nødvendigvis udbetaling på dit lån i forbindelse med bilkøb. Dermed kan du som kunde have større frihed til at vælge den bil, du ønsker, og som måske viser sig som et godt tilbud, uden du forinden behøver at spare op til bilkøbet.


Renter på billån

Generelt er renter på lån du optager enten fastforrentede eller variable. Renten er den omkostning du betaler til långiver for at have pengene til rådighed i en given periode (løbetid). Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. långivers behov for indtjening og kreditvurderingen af dig som kunde, alt efter hvor god en kunde långiver anser dig for at være.

Fastforrentede lån har fast rente i hele lånets løbetid. Dermed kan der ikke komme overraskelser for dig som låntager i form af evt. rentestigninger. Modsat kan du risikere rentestigninger med variabel rente. I øjeblikket er der dog generelt tale om lave renter, som ikke forventes at stige særlig meget over den næste årrække.


billån - Renter på billån

Indhent flere tilbud

Du bør i øvrigt indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne og se hvor du får det bedste tilbud, og dermed undgår at betale for meget på dit lån. Vær opmærksom på når du sammenligner, at præmisserne er de samme. Hos Letfinans hjælper vi dig med at indhente flere lånetilbud på dit billån gennem kun en ansøgning. Du sparer dermed tid og penge på en let og overskuelig måde. Ansøg her

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her