Loading...

Låneberegner - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr.    350.000 kr.

500.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.563 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på lån, og vælge det bedste tilbud.


Kendt fra TV

 • Låneberegner ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Prøv vores låneberegner og udfyld kun èn låneansøgning, så gør vi arbejdet og sender den til vores bankpartnere.

 • Låneberegner modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det lån der passer dig bedst.

 • Låneberegner vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

30.664 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Låneberegner let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Låneberegner altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Låneberegner altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om låneberegner & Letfinans

Læs mere om Letfinans herSkal jeg bruge Letfinans låneberegner?

Det kan være en god idé at benytte Letfinans låneberegner inden du ansøger om lån, da låneberegneren kan give dig et bedre overblik over hvad et evt. lån kommer til at koste dig. Dette gælder f.eks. den månedlige ydelse og de samlede årlige omkostninger i procent (ÅOP). Den månedlige ydelse er vigtig for dig at kende, når du i forbindelse med budgetplanlægning skal se på om du har råd til de månedlige terminer på lånet.

ÅOP er ligeledes vigtig for dig at kende, da dette giver dig et billede af hvor dyrt eller billigt lånet er for dig i den samlede løbetid, og ikke mindst hvor dyrt og billigt lånet er i sammenligning med andre lån, som du har fået tilbud på.


låneberegner - Skal jeg bruge Letfinans låneberegner

Lav et budget inden du låner

Når du optager et lån og låner penge, anbefaler Letfinans at du skaber et overblik over din økonomi. Dette gøres ved at opstille et budget over din månedlige økonomi. Sammen med låneberegneren vil du dermed kunne danne dig et overblik over hvilket lån du kan sidde for.

Man starter med at opstille de årlige indtægter, man har gennem et år. For langt de fleste vil dette indebære lønindkomst, men der kan være andre indtægter du kan medregne, som f.eks. udlejning af værelse. De årlige indtægter deler du med 12, så du kender dine indtægter pr. måned. Du skal ligeledes medtage alle udgifter i dit budget som bl.a. hus, mad, bil, forsikringer, terminer på lån, andet forbrug etc. Disse udgifter lægger du sammen og deler med 12 for at finde dine månedlige udgifter. Hermed har du et overblik over dine månedlige overskud.

Nu kan du bruge beregningerne fra Letfinans låneberegner, hvor det vigtigste element i forhold til budgettet er den månedlige ydelse. Ved at lægge den månedlige ydelse til sine beregnede månedlige omkostninger kan man se, hvor meget luft der er i økonomien, efter ydelsen på lånet er betalt. På den måde kan man finde frem til, hvor stor en ydelse, man vil kunne have mulighed for at betale hver måned, og evt. se hvor lang eller hvor kort en løbetid, der vil være passende på lånet. Lånet kan beregnes med varierende korte og lange løbetider. Vigtigst af alt finder man ud af, om man overhovedet har råd til at låne og i givet fald hvor stort et beløb.


Sammenlign dine lånetilbud

Når du overvejer at optage et lån bør du ligeledes altid indhente flere tilbud på lånet og sammenligne dem. Hos Letfinans laver du kun én ansøgning og får flere personlige tilbud fra bankerne, som du let kan sammenligne, bl.a. med hjælp fra vores låneberegner. Når du sammenligner, skal du være opmærksom på, om vilkårene for lånene er de samme, ikke mindst om lånebeløbet, løbetiden og rente-typen er den samme (fast eller variabel). Når du ansøger hos Letfinans vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne således du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer. Du kan også se mere på laaneberegneren.dk


låneberegner - Sammenlign dine lånetilbud

Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter et lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her