Spørgsmål & Svar

Vi finder det bedste erhvervslån til din virksomhed

Hvordan fungerer Letfinans Erhverv?

Letfinans Erhverv gør det lettere og mere enkelt for dig at få lånetilbud på erhvervslån ud fra kun èn låneansøgning. Du kan ansøge om lån her og udfylde ansøgningsskemaet – det tager kun 2 minutter.

Herefter gør vi arbejdet for dig og sender din låneansøgning ud til vores långiver partnere. De vurderer med det samme din låneansøgning og sender lånetilbud tilbage til dig. Vi giver dig besked så snart lånetilbuddene kommer ind og du kan herefter vælge det lån der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge når du benytter Letfinans Erhvervs tjeneste.

Koster det penge at benytte Letfinans Erhverv?

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans Erhverv. Du bestemmer selv hvilket lånetilbud du ønsker at gøre brug af og du er ikke forpligtet til at benytte nogle af tilbuddene.

Hvilke banker samarbejder Letfinans med?

Vi samarbejder i øjeblikket med Capitalbox, Lendino og Qred, og i fremtiden vil flere långivere blive tilknyttet tjenesten. Det er vigtigt for os at samarbejde med nogle af landets bedste långivere, således at du som kunde kan blive tilbudt den bedste pris på dit erhvervslån.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hos Letfinans Erhverv kan du ansøge om lån til en lang række forskellige låneformål. Herunder vækst, udvikling, indkøb af lager eller lige præcis det din virksomhed har brug for.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 10.000 – 10.000.000 kr. med løbetid op til 4 år. Hos Letfinans Erhverv bestemmer du selv hvor meget du vil låne og hvilken løbetid du ønsker på dit lån. Ansøg uforpligtende her.

Hvor lang tid tager det at lave en låneansøgning?

Oftest tager det kun 2 minutter at lave en låneansøgning hos Letfinans Erhverv. Det er en god ide at have sit CVR-nummer klar ved ansøgning samt relevante dokumenter.

Du kan lave din låneansøgning let og enkelt her.

Er mine data sikre hos Letfinans Erhverv?

Letfinans Erhverv overholder den nyeste datalovgivning og sender og modtager alle oplysninger krypteret.

Det er derfor helt sikkert at benytte Letfinans Erhverv tjeneste.

Hvor lang tid går der før jeg modtager pengene?

Når du har sendt din ansøgning vil der typisk gå nogle få minutter før lånetilbuddene begynder at komme tilbage. I sjældne tilfælde kan der gå op til et par dage før alle långiverne har fremsendt deres tilbud.

Efter du har valgt lånetilbud og underskrevet låneaftalen, vil der typisk gå 1-2 hverdage før pengene er på din virksomheds konto.

Hvad er minimumskravene for at ansøge om lån?

- Mindst 6 mdr. kontoudtog fra virksomheden.

- Gyldigt dansk CVR-nummer.

- Minimum 2 revisor godkendte regnskaber.

- Navn og CPR-nummer på tegningsberettiget

God fornøjelse!

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her